Ik ben Antoni, 28 jaar, ik kom uit Afghanistan en woon nu 6 jaar in Nederland. Vanaf dag 1 heb ik me zo goed mogelijk ingezet om veel te bereiken in korte tijd, ook qua taal. Zo leerde ik Nederlands op school en in mijn vrije tijd bezocht ik het taalcafe en had ik contact met een aantal Nederlandse mensen. Met trots heb ik binnen 2 jaar mijn inburgering behaald en daarna ben ik begonnen met een opleiding lassen en vervolgens gaan werken in loondienst. Daarnaast heb ik altijd gedroomd om ooit voor mezelf te beginnen en daardoor kwam ik op het idee om als ZZP´er met een schoonmaakbedrijf te beginnen nadat ik me heb ingestudeerd in de schoonmaak en ondernemerswereld.

 

De diensten die ik aanbiedt zijn o.a. meubelreiniging, sanitairreiniging, vloerreiniging, huishoudelijke schoonmaak, strijken, wassen, ramen wassen, grote schoonmaakbeurten, tuinen en voertuigen.

 

Ik werk graag met mensen en hou ervan om bezig te zijn en te ondernemen. Ik ben sympathiek, nauwkeurig en beschik over doorzettingsvermogen. Ik zou het heel erg waarderen als jullie me zouden willen supporten door reclame voor me te maken en wie weet ontmoeten we elkaar wel eens.